Çarşamba, Mart 26

4 Malzemeli Doğal Antioksidan: Zırh gibi bağışıklığı güçlendirir ve metabolizmayı hızlandırır!

Bağışıklık sisteminin zayıflaması, düşük kan değerleri ve demir eksikliği birçok rahatsızlığın kapısını açar. Sağlık problemleri olan birçok insan da bitkisel yöntemlerle desteklenmektedir.

Üzüm Tohumları Tozu ve Ev Yoğurt Karışımı

Üzüm tohumu tozu, yoğurt, polen ve chia tohumları karışımındaki antioksidan özelliklere dikkat çeken tıbbi ve aromatik bitkiler teknisyeni Ayşen Çitç şunları söyledi: “Özellikle proteinlerde, vitaminlerde, bağışıklık, kan ve demir takviyelerde.

AW418920_02

Bununla birlikte, katılan üzüm tohumları, bugün birçok kan ve demir problemi var. Birçok müşterim var, “Kan eksikliğim var, demir eksikliğim var”. Üzüm tohumu ile yoğurt tüketimi hem kan takviyeleri hem de demir entegrasyonu açısından büyük önem taşımaktadır.

Polline karışıma eklediğimiz için, arılar ürünleri kişinin bağışıklığını güçlendirmek açısından çok önemlidir. Ayrıca polenimizi, hem bağışıklık güçlendirmenin karakteristiği hem de kişinin metabolizması, hastalıklara karşı bağışıklık güçlendirme etkisi sayesinde karışımımızda polen kullandık.

AW418920_03

Chia Seed, son yıllarda satılan ürünlerden biridir. Herkesin çocuklarını yaşlılara sükunetle tüketebileceği bir üründür. Kollajen nedeniyle, kollajen takviyeleri yapar ve kemikleri güçlendirir. Bununla birlikte, diyete sahip olanlar da çok aktif bir çalışma ortamında çalışanların yararına sahipler ”dedi.

Bu besinler mükemmel antioksidan özelliklere sahiptir

Çekiç, karışımın faydaları noktasının altını çizdi, “Bu karışımı yaparken, üzüm tohumundaki yoğurttaki ana bileşenimiz, polen, chia tohumları güzel bir karışım yaptı. Bu iyi bir karışım yaptı. Bu iyi olan için iyidir; bu tam özellik, spor, spor, yaşam katkısı, yaşam katkısı, yaşam için katkıda bulunur.

Metabolizmayı hızlandırır

Bununla birlikte, hastalıklara karşı bağışıklığı güçlendirir ve aynı zamanda metabolizmanın bir karışımı haline gelir. Kesinlikle yoğurt ve ev yapımı Chia tohumlarını, özellikle diyet yapanlara tavsiye ederim. Bunu polen ve üzüm tohumlarıyla renklendirdiğinde, çok doğal ve sağlıklı bir besin elde edilir.

AW418920_04

Sahur’da da tüketilebilir

Bu karışımın Sahur’da çok fazla tüketilmesini öneririz. Çünkü gün boyunca vücudun vücudu, özellikle gün boyunca oruç tutmanın zayıflığında, tükenme için çok iyidir. Polne, yoğurt, üzüm tohumu ve chia tohumları, bağışıklığı güçlendirme ve vücudun ödemine katkıda bulunma yeteneğine sahip mükemmel bir antioksidan özelliğe sahiptir ”dedi.

(İHA)
Bu içerik Nilgüt Akbuzk tarafından yayınlandı

Ekrem usamamlu Operasyon Haberleri
Karısı hapishanedeyken Dilek İsamoğlu'da kötü sözler sosyal medyadaKarısı hapishanedeyken Dilek İsamoğlu’da kötü sözler sosyal medyada
Tatil kaç gün olacak? Eleştirel toplantı başladıTatil kaç gün olacak? Eleştirel toplantı başladı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: