
Son zamanlarda, gıda zehirlenmesi vakaları artmıştır. “Salmonella bakterilerinin neden olduğu gıda zehirlenmesi, süt ve süt ürünleri gibi sosların oral kontaminasyonu ile iletilir -mayonez gibi caseari, özellikle tavuk, kırmızı et, yumurta gibi yiyecekler”. Üyesi epek Ada Alver şunları söyledi: “Bu patojenik personel ve kurumsal hijyen, uygunsuz ortamlarda iyi pişirilmeyen, pişirilmeyen ve korunmayan hijyen eksikliği, ellerin veya taşıyıcı hijyen veya vektörlerin hijyeni eksikliği (farelerin, farelerin, insan sağlığı ve fl birleştirme, fareler verildi.
“Organlara hızla yayılır, bağışıklık sistemini azaltır”
Baha ve Summer, bu bakterilerin büyümesi için yeterli koşullar yaratır. Öğretmen. Alvero Üyesi: “Bu bakteri ağızdan alındığında, asit mide içeriği ince bağırsakta hızla çözülür. Bu nedenle, ince bağırsak emilimin parçasına emilir ve hızla kolonize olmaya ve üremeye başlar.
Salmonellosa belirtileri nelerdir?
Speaking About The Symptoms Seen in Cases of Salmonellosis, Alver Said, “Weakness, Nausea, Vomiting, Fever, Abdominal Pain and Cramps, Abdominal Swelling, Diarrhea is among the Most Commonly Observed Sympetoms. Diarrhea and Vomiting With Fluid-Electro in the Body, Mouth and Skin, Donor, Donor, Donor, Donor, Dignity, Dignity, Dizziness and Multiple Organ Damage, as böbrek yetmezliği, gıda zehirlenmesi kaybı ve sıvıların ve antibiyotik tedavilerinin değiştirilmesi nedeniyle hipovolemik şok kaybı ile ortaya çıkabilir.
“Yiyeceklerin yiyecekleri önlemede önemlidir”
Gıda zehirlenmesinin daha fazla tavuk olduğunu beyan ederek Alver şunları söyledi: “Sıcaklığın başlangıcıyla gıda zehirlenmesinde bir artış gözlemliyoruz. Koku kokularının bozulmasının semptomlarını anlamak için denetlenen restoranlar ve büfe, yeni ürün, yeni ürünler ile karıştırıldı, yeni ürünler.
(DHA)