
Görme bozukluğu tedavisinde kullanılan lazer cerrahisi son yıllarda görsel kusurlarda kullanılmıştır. Dokunma (T-PRK), lazer kırılma cerrahi yöntemleri Lasiek ve Smile; Miyopi, hipermetrum ve astigmatizm gibi kopma kusurlarını düzeltmek için kornea dokusunu yeniden şekillendiren uyarılma lazer teknolojisi ile uygulanır.
Doç. Dr. Sinan Bilgin, baharın göz hastalıklarının tedavisi için uygun bir süre olduğunu söyledi. Yaşamak için yapılabilir “dedi.
Göz izleme sistemlerinin işleme sürecini desteklediğinin altını çiz, asc. Dr. Sinan Bilgin, “Hedefi koruyan otomatik göz izleme sistemlerini sürekli tutan yeni nesil uyarılma lazerinin, göz hareketlerinin ve lazer yarıçapının çoğu. Bu şekilde, hastanın gözleri lazer işlemi sırasında istemeden hareket etse bile, cihaz lazeri sağ noktaya yönlendirmeye devam edebilir.
“Yöntem hastanın ihtiyaçlarına göre değişir”
Doç. Dr. Sinan Bilgin, “Lazer Excimer, Dalgaboya Işığı Ultraviyole Işığının Belirli Bir Emisyonu Emisyonunu gidermek için Kornea Kumaşı. Bu etkiler, az miktarda korneaya nüfuz edebilir ve bir seferde 0,25 mikrondan daha azını yok edebilir. Lazer sistemi, kırılma kusurunu düzeltmek için bilgisayar tarafından programlanır.”
Dokunma yöntemi nedir?
Doç. Dr. Sinan Bilgin ayrıca “dokunma yok” yöntemi hakkında aşağıdaki bilgileri sağladı: “İnsanlar arasında” dokunma yok “olarak bilinen T-PRK yöntemi yaygın olarak uygulanmaktadır. Bu yöntemin en önemli özelliği, gözlerin yüzeyinde cerrahi bir tayinle fiziksel temas gerektirmemesidir. İşleme sürecini takiben.
Tozun büyüklüğü önemlidir
Son yıllarda, bilimsel araştırmalar, gözlerin büyüklüğü, bu ilişkiyi gösteren lazer vizyonunun düzeltilmesinin sonuçlarının sonuçlarını etkileyebilir. Sinan Bilgin, “Karanlıkta çocuğunuzun büyüklüğü, lazer arıtma alanı daha büyüktür, gece boyunca ihtişam sürecinden sonra ve ışığın etrafındaki aydınlatma görsel bozukluklar gibi görsel bozukluklar ortaya çıkabilir. Bu nedenle, lazer arıtma planlaması dikkate alınmalıdır” dedi. Doç. Sinan Bilgin, “Hastanın ezici kusurunun derecesine bağlı olarak tedavi süresi yaklaşık 20 ila 60 saniye arasında değişiyor” dedi.
(IHA)